MTSZSZ nap az ebm-Papst cégnél dolgozó tagjaink számára

2022-09-11

2019. szeptember 7-én szombaton első alkalommal került megrendezésre az MTSZSZ nap az ebm-Papst Hungary Kft-nél dolgozó tagjaink számára. A vecsési és sülysápi telephelyről családtagjaikkal együtt közel százötvenen látogattak ki a tápiószecsői tájházba, amely otthont adott a rendezvénynek.

Kellemes, családias hangulat fogadta tagjainkat, akik szakszervezetünk elnökétől és  ügyvezető alelnökétől értesülhettek a telephelyek összevonását követően a kollektív szerződés helyzetéről, a béren kívüli és szociális juttatások emeléséről,  egységesítéséről, illetve a további béremelésekről. A tárgyalások még nem zárultak le, összességében - a kollektív szerződés szintjén - több millió forintnyi többlet juttatásról kell megállapodni, hangzott el a tájékoztatóban.

A legnagyobb kedvezményeket biztosító szolgáltatások, szolgáltató partnerek is bemutatásra kerültek, kiemelve a szállodai, illetve a MOL kártya és a mobilszolgáltatók nyújtotta lehetőségeket.

A kora délelőttöt és az ebédet követő perceket tombola és az MTSZSZ történetével, működésével kapcsolatos kvízjáték tette színesebbé, melynek keretében szakszervezetünk kommunikációs csatornáit meg lehetett ismerni és a mobileszközöknek köszönhetően gyorsan meg is keresni a honlapunkat, a Youtube csatornánkat és az Instagram oldalunkat.

A gyermekek és a felnőttek is egyaránt örültek a csillámtetoválásnak, amely számtalan színben és formában készült el. A legkisebbeket színező és rajzolási lehetőség várta.

A rendezvényt zenés táncos mulatság zárta, ahol nosztalgia slágerek és napjaink dalai voltak hallhatóak.

 

Az első ebm-Papst MTSZSZ Napról készült fotók megtekinthetőek szakszervezetünk honlapjának galériájában.