Nyaral a család

2018-06-07

Nyaral a család! – nyereményjáték vasutascsaládok számára

A MÁV Zrt. Nyaral a család! címmel nyereményjátékot hirdet a Családok éve 2018programsorozathoz kapcsolódva; a fődíj két egyhetes családi nyaralás legfeljebb 5 fő részére Balatonfüreden 2018. július 30. és augusztus 6. között, illetve Harkányban 2018. augusztus 12. és 19. között teljes ellátással, a Vasútegészségügyi Nonprofit Közhasznú Kft. gyógyszállóiban.

 A nyereményjátékon a MÁV Zrt. bármely 18. életévét betöltött munkavállalója részt vehet, amennyiben legalább három 18 év alatti gyermeke van (akik 2018. augusztus 19-ig nem töltik be 18. életévüket). A nyeremény nyaraláson egy felnőtt és három vagy négy 18 év alatti gyermek, vagy két felnőtt és három 18 év alatti gyermek vehet részt.

 A nyereményjátékra jelentkező családoktól a vasúttal kapcsolatos fotót, rajzot, verset, történetet vagy más, borítékban elhelyezhető méretű kreatív alkotást várnak a szervezők.

 A pályaműveket legkésőbb 2018. június 22-én, pénteken, 14 óráig lehet leadni személyesen a MÁV Zrt. bármely humánpartnerénél.

 A nyereményjátékra beküldött pályaműveket a MÁV Zrt. semmilyen módon nem hozza nyilvánosságra, azok tartalmát kizárólag a Humánerőforrás Vezérigazgató-helyettesi Szervezet és a Kommunikációs Igazgatóság pályáztatásban részt vevő munkatársai ismerik meg.

 A nyerteseket közjegyző előtt, sorsolással választjuk ki 2018. július 5-ig; az eredményhirdetésre július 7-én, a 68. Vasutasnap Juliálisain kerül sor. A nyerteseket a megadott kapcsolattartási címeken (telefon, e-mail) is értesítjük.

 A részletes pályázati kiírást mellékeltük hírlevelünkhöz, és megtalálható a MÁV-csoport honlapján is ide kattintva.

 MÁV Zrt. Humánerőforrás Vezérigazgató-helyettesi Szervezet

 MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság

Letölthető fájlok

Nyaral a családLetöltés
Pályázati kiírásLetöltés