A MOL új hűségprogramja

2022-01-04

Megváltozott a MOL hűségrogramja

A MOL Nyrt üzleti döntés alapján a kedvezményes vásárlást biztosító Partner kártya rendszerét 2022. január 09-ével megszünteti és 2022. január 10-én új szolgáltatásként bevezeti a MOL MOVE programot. Multipont gyűjtős-beváltós hűségprogram helyett szintrendszer alapú, állandó kedvezményeket biztosító új hűségprogram kerül bevezetésre 2022. január 10-től.

Az új program sokkal személyre szabottabb (vásárlói azonosítás a kasszánál, vásárlói visszajelzési lehetőség az applikációban) és kényelmesebb (ingyenes mosdóhasználat, digitális hűségkártya használata és pontgyűjtés a kávégépeknél, gépi autómosóknál) megoldást nyújt a felhasználóknak.

Működésének alapja továbbra is a pontgyűjtés, de az új rendszerben nincs lehetőség a beváltásra! A pontegyenleg alapján kerülhetnek a fogyasztók a különböző szintekre, és minél több pontot gyűjtenek, annál magasabb kedvezményeket érhetnek el!

A MOL a jelenlegi Partner kártyával rendelkező  érdekképviseleti tagjai számára a csatlakozástól számított egy évig a MOVE ÁSZF-ben foglaltakhoz képest többlet engedményeket és lehetőségeket biztosít a MOVE rendszer Silver szintjéhez való csatlakozással, egy regisztrációt követően, a MOVE applikáció használata során.

A partnerkártyával kapcsolatos információk a csatolt PDF-ben.

Letölthető fájlok

MOL MOVE A MOL új hűségprogramjaLetöltés