Legyél Te is munkaerő toborzó a MÁV-nál!

2017-07-19

Legyél Te is munkaerő toborzó a MÁV-nál!

35. 000 Ft az eredményes ajánlási bónusz mértéke

A MÁV Zrt. a hiánymunkakörökre vonatkozó álláshirdetések esetében bevezeti a munkavállalói ajánlás lehetőségét. Ez azt jelenti, hogy az ilyen pozíciókra – meghatározott területre – a MÁV Zrt. bármely munkavállalója ajánlhat jelentkezőt ismerősei köréből egy ajánlószelvény kitöltésével.

A program célja, hogy a MÁV Zrt. által évente felülvizsgált és közzétett munkakörökre a vasutas kollégák tapasztalatára támaszkodva keressenek új jelentkezőket. Ha a munkatárs által ajánlott jelöltet felveszik, próbaideje lejár, és az előírt hatósági vizsgát vagy más, a munkakör betöltéséhez szükséges követelményt sikeresen teljesíti, az ajánló részére 35 ezer forint „ajánlási bónuszt” folyósítanak.

Az ajánláshoz a MÁV Értesítő 2017. július 7-i számában megjelent Munkavállalói ajánlási program működtetésének szabályozása című utasítás 2. számú mellékletét kell kitölteni. A kitöltött ajánlást a jelöltnek önéletrajzával együtt csatolnia kell jelentkezéséhez. A Munkavállalói ajánlás az Intranetről is letölthető, kitöltéséhez a humánpartner kollégáktól kérhető segítség.

Az álláshirdetések megjelenését követően a következő munkaköröknél várják a kollégák ajánlását:

felsővezeték-szerelő gyakornok,

forgalmi szolgálattevő gyakornok,

kocsirendező gyakornok,

pályamunkás,

pályamunkás betanított munkás,

pályavasúti gyakornok,

TEB-műszerészgyakornok,

technikusgyakornok,

váltókezelő gyakornok.

 

A "Munkavállalói ajánlás" nyomtatvány az alábbi linken is letölthető >>>