MTSZSZ HÍRLEVÉL 2021. év 32. hét

2021-08-09

Ismét béremelés az ebm Papst vállalatnál

A munkaerő megtartása érdekében az MTSZSZ és a munkáltató között újabb bérmegállapodás jött létre. Miután az év elején már 11 %-os bérfejlesztés végre hajtásra került 2021. szeptember 1-től az ebm-papst Hungary Kft-nél további 6 %-kal emelkednek a munkabérek.

https://mtszsz.hu/hirek/ismet-beremeles-ebm-papst-hungary-vallalatnal

 

Válasz a Budapesti Agglomerációs Vasúti Stratégia stratégiai környezeti hatásvizsgálatával kapcsolatosan megküldött véleményre

Több alkalommal is beszámoltunk róla (Javaslatok a Budapesti Vasúti Agglomerációs Stratégiához), hogy az MTSZSZ szakértői csapat megvizsgálta és véleményezte a Budapesti Agglomerációs Vasúti Stratégiát. Észrevételeinket eljuttattuk a döntéshozók és stratégia alkotók számára, amelyre az elmúlt napokban a Miniszterelnökségtől választ kaptunk, mely szerint a szakmai véleményünk egy részét bedolgozzák a megvalósítási anyagba.

 

II. MTSZSZ nap a Bosh-ban dolgozó tagjaink számára

Kiválóan sikerült az augusztus 7-én megtartott II. MTSZSZ nap Miskolcon, amelyen a Bosch-ban dolgozó tagjaink és családtagjaik vettek részt.

Rengeteg színes program várta a rendezvényre kilátogatókat: arcfestés, ugrálóvár, rendőrségi kutyás bemutató, habparty és tombola színesítette a csodálatos napot, amelyhez az ízletes ebéd, frissen sült fánk és a főtt kukorica is hozzájárult.

A rendezvényről készült fotók megtekinthetők: https://mtszsz.hu/esemenyek/ii-mtszsz-nap-miskolcon

 

ÉN MTSZSZ TAG VAGYOK! ÁRPI - Budapest Közút

Ismerd meg Te is a Budapest Közútnál dolgozó ügyvivőnket, aki elmondja, hogy miért van érdekvédelemre mindenkinek szüksége.

Részletek: Én MTSZSZ tag vagyok! Árpi - Budapest Közút

 

MTSZSZ Fórum Békéscsabán

Augusztus 12- én (csütörtökön) Békéscsabán az MTSZSZ érdekképviseleti fórumot tart minden érdeklődő számára. Ha érdekel az, hogy: mit tett az MTSZSZ az elmúlt időszakban a vasutasokért, hogyan jött létre a bérmegállapodás, milyen aktuális érdekvédelmi és munkajogi kérdésekkel foglalkozik a szakszervezet, akkor Téged is várunk.

Részletek:  https://mtszsz.hu/hirek/mtszsz-forum-bekescsaban

 

Az MTSZSZ tagjai 50 % kedvezménnyel vásárolhatnak vírusvédelmi termékeket

Válaszd az ESET cég átfogó vírusvédelmi megoldásait számítógépedre és / vagy androidos okostelefonodra, amelyet a Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezetének tagjaként most 50% kedvezménnyel vásárolhatsz meg.

További részletek: http://mtszsz.hu/file/downloader9/18.pdf

https://www.eset.com/hu/mtszsz/