MTSZSZ HÍRLEVÉL 2021. év 52. hét

2021-12-27

Összetartozás - érdekvédelem - bizalom

A mögöttünk álló időszakban sajnálatos módon megtapasztaltuk, hogy a világjárvány korlátok közé szorít bennünket a munkában és a magánéletben egyaránt. A társadalmi-gazdasági problémák felerősödtek. Az egész világot sújtó pandémia új kihívások elé állította az MTSZSZ érdekvédelmi tevékenységét is.

 

Nap mint nap új feladatok elé állított bennünket, a személyes találkozások nagy mértékben korlátozódtak, a kapcsolattartás nagyrészt a digitális térbe került. Több kollégát elveszítettünk, akikre jó szívvel emlékezünk és hiányukat érezzük.

Az év végével, az ünnepi készülődés időszakában talán van időnk kicsit csendben átgondolni mind az eltelt időszakot, mind a jövőnket.

Átgondolni céljainkat, miben lehetünk eredményesek, hogyan tudjuk megoldani a feladatainkat, hogyan tujuk gazdagítani mindannyiunk életét.

 

A Mérnökszakszervezetnek felkészülten kell várnia a gazdasági környezetünk változó kihívásait. Az egymásra figyelésre, az egymás iránti bizalomra, egymás tiszteletére továbbra is nagy szükségünk lesz, hogy a közös feladatainkat, a tagjaink anyagi és egzisztenciális megbecsülését kivívjuk, az érdekeiket professzionális módon képviselni tudjuk. Ehhez az MTSZSZ szakmai képviseletét tovább fejlesztjük. Az elkövetkező év meghatározó feladata lesz ezek rendezése.

Most az év végével köszönetet mondok az MTSZSZ tagságának támogatásáért, minden tisztségviselőnk és munkatársunk munkájáért, együttműködő partnereinknek, akik segítették a kommunikációs tevékenységünk sikerét, valamint azoknak akik tagjaink életét megkönnyítő szolgáltatásokat biztosították.

 

A hírlevél valamennyi olvasójának, az MTSZSZ tagjainak és családjaiknak, barátainknak és segítőinknek jó egészséget, áldott, békés karácsonyt és sikeres, boldog új évet kívánok!

 

Buzásné Putz Erzsébet

MTSZSZ elnök