MTSZSZ HÍRLEVÉL 2022. év 2. hét

2022-01-10

Eredményt csak Veled tudunk elérni!

A bértárgyalások során akkor érhető el jó eredmény, ha a tárgyalásokon résztvevő szakszervezetnek sok tagja van. A tagság erőt jelent, minél több tagja van az érdekképviseletnek, annál eredményesebben tud tárgyalni és magasabb béreket kiharcolni.

Azért dolgozunk a munkahelyünkön nap mint nap, hogy cégünk eredményesebb legyen, ezért elvárjuk, hogy megfelelő bért fizessen a számunkra, ezt viszont csak akkor tudjuk elérni, ha mindenki felvállalja a küzdelmet és tagságával erősíti az MTSZSZ-t.

Több, mint 30 év tapasztalatával küzdünk a jobb bérekért, az élhetőbb munkaidő-beosztásokért, a rendezett munkaügyi kapcsolatokért, de az eredménykehez Rád is szükség van. Veled együtt erősek vagyunk és sikeresek leszünk.

Csatlakozz hozzánk: https://mtszsz.hu/csatlakozz

 

A MOL új hűség programja - MTSZSZ tagként tankolj továbbra is kedvezményesen!

Az új program sokkal személyre szabottabb (vásárlói azonosítás a kasszánál, vásárlói visszajelzési lehetőség az applikációban) és kényelmesebb (ingyenes mosdóhasználat, digitális hűségkártya használata és pontgyűjtés a kávégépeknél, gépi autómosóknál) megoldást nyújt a felhasználóknak.

A MOL a jelenlegi Partner kártyával rendelkező  érdekképviseleti tagjai számára a csatlakozástól számított egy évig a MOVE ÁSZF-ben foglaltakhoz képest többlet engedményeket és lehetőségeket biztosít a MOVE rendszer Silver szintjéhez való csatlakozással, egy regisztrációt követően, a MOVE applikáció használata során.

A partnerkártyával kapcsolatos információk az MTSZSZ honlapján a https://mtszsz.hu/hirek/a-mol-uj-husegprogramja oldalon olvasható az ott elhelyezett pdf fájlban (csatolt dokumentumban).

 

Év eleji programok a Hotel Solárban

Szakszervezetünk tagjai kedvezménnyel indíthatják az évet a nagyatádi Hotel Solar év eleji programján, amelyen falusi disznótor és Betyárbál is szerepel a félpanziós ellátás, valamint a fürdő belépő mellett.

További részletek: https://mtszsz.hu/hirek/betyarbal-es-disznotor  oldalon olvashatóak.

 

Üzemi tanács választások 2022. januárban

Az üzemi tanácsi választások kerülnek lebonyolításra több vállalatnál, illetve szervezeti egységnél a következő hetekben.

  • 2022. január 18-19 MÁV Zrt. Területi Igazgatóság Budapest
  • 2022. január 25 MÁV Vagon Kft.
  • 2022 január 31 Pestszentlőrinc-Pestszentimre Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft.

Az üzemi tanácsi választások megszervezése, lebonyolítása, az üzemi tanácsok jogai, illetve kötelezettségei az MTSZSZ youtube csatornáján elhelyezett webináriumból is megismerhető:  https://www.youtube.com/watch?v=E6LJRhnpfEY