MTSZSZ HÍRLEVÉL 2022. év 20. hét

2022-05-16

Ne hagyd elveszni az adód 1 %-át! Segíts, hogy segíthessünk!

A Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezete által 2014-ben létrehozott Mérnökök és Technikusok Egymásért Alapítvány célja az MTSZSZ váratlan és nehéz élethelyzetbe kerülő tagjainak támogatása. Kérjük, hogy támogasd Te is adód 1 %-ával a Mérnökök és Technikusok Egymásért Alapítványt. Segíts, hogy segíthessünk!

Adószámunk: 18647615-1-42 Részletek: Segíts, hogy segíthessünk

 

II. MTSZSZ horgászverseny az Ezersziget Horgásztavon

Május 15-én második alkalommal került megrendezésre a nézsai Ezersziget Horgásztavon az MTSZSZ által szervezett horgászverseny, amelyen elsősorban a váci Continental cégnél dolgozó tagjaink  vettek részt.

A tavalyi első horgászverseny sikere után, az elmúlt versenyen résztvevők sok új jelentkezővel kiegészülve vágtak neki a hajnali verseny kezdetének, amelyre az idei évben már gyerekek is jelentkeztek. 

A versenyről készült fotók a https://mtszsz.hu/galeria/iimtszsz-horgaszverseny-nezsan oldalon tekinthetőek meg.

A végeredmény a https://mtszsz.hu/esemenyek/ii-mtszsz-horgaszverseny-az-ezersziget-horgasztavon oldalon olvasható.

 

Május 11 a Közlekedési Kultúra Napja

Legyen minden nap a kulturált közlekedés napja! A közlekedési kultúra ugyanis létező fogalom, amelynek kialakítása és elmélyítése kiemelten fontos ügy. Ennek felismerése vezetett oda, hogy a szaktárca és társszervezetei a civilekkel karöltve 2015. május 11-én kezdeményezték „A Közlekedési Kultúra Napja” című esemény megtartását, ettől a naptól május 11-e a Közlekedési Kultúra Napja. Az MTSZSZ az idei évben is felhasználva lehetőségeit felhívta a figyelmet a kulturált, biztonságos közlekedés, körültekintő, egymásra kellő figyelemmel bíró közlekedésre.

 

Állandó kedvezmény az Operettszínházba az MTSZSZ tagjai számára

Az MTSZSZ és a Budapesti Operettszínház között létrejött megállapodás alapján szakszervezetünk tagjai 5 % kedvezményt vehetnek igénybe a színház előadásaira. A helyszínen történő jegyvásárlás esetén a tagkártya felmutatása szükséges, még az on-line jegyvásárlás esetén az MTSZSZ titkárságon kapott kódot kell megadni. 

Ezentúl egyes előadásokra egyedi esetekben 10-50%-os kedvezmények is meghirdetésre fognak kerülni szakszervezetünk honlapján.

 

Kiadványainak segítenek eligazodni a munkajogi kérdésekben

Az MTSZSZ munkajogi, érdekvédelmi kiadványai segítenek számodra megismerni a legfontosabb, éppen aktuális minden dolgozót érintő olyan kérdéseket, amiket talán sose mernél feltenni a munkahelyeden.

A kiadványok megtekinthetőek és letölthetőek honlapunkról a https://mtszsz.hu/kiadvanyaink oldalról.