MTSZSZ HÍRLEVÉL 2022. év 52. hét

2023-03-13

MTSZSZ HÍRLEVÉL 2022. év 52. hét

Újévi köszöntő

Tisztelt MTSZSZ tagok!

Kedves Kollégák!

Ezúton szeretnék köszönetet mondani a Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezete tagjainak a bizalomért, a támogatásért, tisztségviselőink magas színvonalú munkavégzéséért, a hatékonyságért és a sürgető kérdések megoldásában nyújtott időszerű segítségért.

Bizakodva tekintünk az új esztendő elé, bízva abban, hogy rendeződnek a gazdasági viszonyok, reméljük, hogy mielőbb vége lesz a háborús helyzetnek, meg tudjuk őrizni a munkahelyünket és munkánkat méltón elismerik.

Az MTSZSZ nevében kijelenthetem, hogy további hosszú távú, eredményes munkában, együttműködésben bízom, kitartó és sikeres tevékenységet szeretnénk folytatni a jövőben is tagjaink érdekében.

Ehhez kívánok az MTSZSZ minden tagjának és családjának sikeres, egészségben és boldogságban gazdag új évet!

Buzásné Putz Erzsébet

MTSZSZ elnök

ÚJ MTSZSZ alapszervezet alakult a Continentálnál

Mintegy negyven mérnök kereste meg szakszervezetünket, felismerve az érdekvédelem és az összefogás fontosságát. A romló gazdasági helyzetben úgy értékelték a szakszervezetünk segítségével hatékonyabban tudnak maguk és egymás érdekében kiállni és jogos igényeiket és követeléseiket érvényesíteni a tulajdonosokkal szemben

2022.december 20-án az MTSZSZ elsőszámú vezetői, valamint a Continental alapszervezetünk ügyvivője és helyettese találkozott a Continental Automotive Hungary Kft. vezetőivel.

Bővebb információ:>>> https://mtszsz.hu/hirek/uj-mtszsz-alapszervezet-alakult-a-continentalnal

Karácsonyi receptpályázat győztesei

Számtalan sikeres pályázat érkezett, a zsűri két pályázatot emelt ki, illetve további tárgynyereményeket sorsolt ki a  pályázók között.

A 2022. december 20-i verseny és sorsolás eredménye a következő:

  • Fődíj: Flammer Miklós
  • Különdíj:  Bugoczi Brigitta

Bővebb információ:>>> https://mtszsz.hu/hirek/karacsonyi-receptpalyazat-gyoztesei