MTSZSZ HÍRLEVÉL 2023. év 10. hét

2023-03-09

Létrejött a bérmegállapodás a Dunakeszi Jármű Javító Kft-nél  

A Munkáltató visszamenőleg 2023. január 1-ei hatállyal alapbéremelést hajt végre.

A Munkáltató és az érdekképviseletek 2022. évi alapbérre vonatkoztatva 10%-os általános alapbéremelésben (8% alanyi jogú és 2% differenciált keretben), továbbá 5% mozgóbér bevezetésében állapodtak meg, amely teljesítménymutatókhoz kötött és a 2023. évi alapbér esetén ez átlagosan 4,5%-ot jelent.

A január 1-től hatályos béremelés eddigi különbözetét a márciusban érkező februári fizetéssel utalják.

 

MTSZSZ kedvezmény optikai-, és napszemüvegekre

  • Helyszíni szűrések alkalmával: -40%
  • Optikában: -20 %
  • A Rapidus Optika karácsonyi ajándékutalványa,

Szemüvegkészítés esetén a márkázott Zeiss lencséknél kékfény-szűrő rétegre beszámítható.
Akinek már van ilyen szemüvege, az az ajándékutalvány felhasználási feltételei szerint, egyéb más prémium szemüveg ápolási termékek közül választhat. (Zeiss párátlanító szett, szemüveg lencsetisztító csomag, minőségi szemüvegtokok, és egyedi mikrószálas törlőkendők, stb...)

  • Kedvezményes látásvizsgálat költsége

Helyszíni látásvizsgálat optometristával 5 000,- Ft, mely szemüveg vásárlása esetén előlegként beszámításra kerül. Így tekinthető ingyenesnek a szemészeti szűrés azoknak, akik a Rapidus Optikával készítettik el a komplett szemüvegüket.

Bővebb információ, időpontfoglalás: Email: rapidus@rapidus.hu

Mobil: +36 70 7788 540

 

Adó 1 % Mérnökök és Technikusok Egymásért Alapítvány számára

Segítsd Te is adód 1 %-ával a Mérnökök és Technikusok Egymásért Alapítványt, amelynek célja a Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezetének hátrányos helyzetben lévő tagjainak és családjuknak a támogatása

Adószámunk: 18647615-1-42

(1087, Budapest, Kerepesi út 1-5)

Ha nem rendelkeztél még az szja 1+1%-áról, azt a bevallástól függetlenül a 2023. évben május 22-ig lehet megtenni!

Hogyan tehető meg a felajánlás?

  • Ha rendelkezel ügyfélkapuval:

Ha a NAV végzi az adóbevallást, vagy saját magadnak állítod összes a szükséges iratokat, akkor az online Ügyfélkapun keresztül teheted meg az adó 1%-os felajánlást, amelynek végső határideje május 22.

  • Ha nem rendelkezel ügyfélkapuval:

A mellékelt nyomtatvány https://mtszsz.hu/file/downloader2/1.pdf megfelelő rovatába kell be írni alapítványunk adószámát (18647615-1-42) és nevét (Mérnökök és Technikusok Egymásért Alapítványt)

A kitöltött rendelkező nyilatkozatot 2023. május 22-ig kell postán megküldeni a NAV-hoz, akár a bevallás részeként, akár külön!

FONTOS! Nyilatkozatod csak akkor érvényes, ha a borítékra ráírod neved, adószámodat és a ragasztásnál ellátod aláírásoddal.