MTSZSZ HÍRLEVÉL 2023. év 6. hét

2023-02-06

MTSZSZ HÍRLEVÉL 2023. év 6. hét

Ismét tárgyalt a CSÉT a MÁV-VOLÁN csoportban

A MÁV-Volán csoportban ismételt tárgyalások folynak a bérkérdések megoldásáról. Az elmúlt napokban a munkáltató újabb ajánlatot tett, de ez szakszervezetek számára továbbra sem volt elfogadható. A béremelések egyeztetését illetően még nem értek véget az egyeztetések, így a felek tovább folytatják a tárgyalásokat.

Gyémántdíjas lett az MTSZSZ marketing projektje

2023.01.26-án került megrendezésre a Magyar Marketing Szövetség éves Diamond-díj átadó gálája, ahová Társadalmi felelősségvállalás kategóriában került nevezésre az MTSZSZ és ügynökségi partnere, az Effectivo Communications munkavállalói edukációs projektje.

A szakmai zsűri a 2022-ben elért közös eredmények alapján Marketing Gyémánt-díjjal jutalmazta a Mérnökök és Technikusok Szakszervezetének „Munkavállalói érdekvédelem és edukáció” című projektjét!  Köszönjük az elismerést és az Effectivo munkáját!.

Emelkedik a munkába járás költségtérítése

„Eddig kilométerenként maximum 15 forintos adómentes költségtérítést tettek lehetővé a munkáltatók számára a jogszabályok.

Korábban a szakszervezetek (így az MTSZSZ is) levélben fordultak a kormányzat szereplőihez a gépkocsival munkába járók költségtérítésének emelése érdekében. A megnövekedett benzinárak miatt veszélybe került a munkába járás azon területeken, ahol így oldható meg a munkavállalók munkahelyen történő megjelenése. A jogszabály módosítása pozitív változást hoz a munkavállalók számára.

The Best of Bond Symphonic koncertshow

2023. március 19-én egy különleges estre, a The Best of Bond Symphonic koncertshow a Papp László Budapest Sportarénában

Az eseményre az MTSZSZ tagok 20%-os kedvezménnyel válthatnak jegyet ide kattintva, vagy kezelési költség nélkül, személyesen jegyirodánkban!

A kedvezménykód: JAMESBOND20

(A kedvezmény a szabad helyek erejéig vagy február 28. éjfélig vehető igénybe!)

MTSZSZ Díjátadó Gála

2023. február 25-én szombaton 19.00 órai kezdettel ismét megrendezésre kerül az MTSZSZ Díjátadó Gála.
Helyszín:
Danubius Hotel Arena. További információ és jegyigénylés:+36 1 511 1804

Program:

  • Díjátadó
  • Szórakoztató műsor keretében Palya Bea
  • Műsorvezető: Jaksity Kata
  • Svédasztalos vacsora
  • Korlátlan italfogyasztás (3 óra)
  • Zene, tánc, tombola és meglepetések várják a résztvevőket