III. KECSKEMÉTI MTSZSZ NAP

2022-09-11

2019. május 18- án immár harmadik alkalommal adott otthont a Benkó Zoltán Szabadidőközpont az MTSZSZ kecskeméti napjának. A szép napsütéses időben a régióban lévő cégeknél dolgozó (A kecskeméti Mercedes, Khüne+Nagel és CabTec, a ceglédi Infineon és a nagykőrösi SIIX) szakszervezeti tagjaink jöttek el, hogy együtt töltsék a napot, jót szórakozva, beszélgetve.

Ebéd előtt Bella Péter tekerőlant művész műsora tett színessé a napot, akitől a Csillagok háborúja filmzenéjétől a jól ismert népdalokig hallgathattunk érdekes zenei programot. "Eltekerte" a Hull a szilva a fáról, a Megismerni a kanászt, illetve az Egymillió lépés Magyarországon TV sorozat zenéjét. Természetesen a hangszer kezelését és történetét is elmesélte. Az ismert zeni ritmusok hallatán többen dalra és táncra fakadtak. 

A főzőversenyen ismét finomabbnál ételek készültek, amelyet a most először induló Infineon csapat nyert meg. akik babgulyást készítettek. A csapat összeállítása: Boros Regina, Purigracski Lili, Kökényné Raffay Margit, Boros István.

A zsűri a második hely tekintetében nem tudott döntést hozni, így a SIIX és a Khüne Nagel csapata is a képzeletbeli dobogó második fokán végzett. A bronzérmet a Mercedes csapata szerezte meg, akik szürkemarhából készítettek pörköltet.

Külön elismerésben részesült Szabó Bernadett, aki kiváló tortával lepte meg a zsűrit.

Az ízletes ebéd után a Jóban rosszban sorozat szereplője Cseke Katinka szórakoztatta a családi napra kilátogatókat, érdekes filmes sztorik mellett énekelni is hallhattuk a színésznőt.

A jól ismert kvízjáték és hófánkozás mellett, az idei esztendőben ugrálóvár is várta a legkisebbeket. A felnőttek szépészeti tanácsadáson, körömfestésen és ékszerbemutatón vehetek részt.

A rendezvényen készült fotók az MTSZSZ honlapján a http://mtszsz.hu/galeria/iii.kecskemeti-mtszsz-nap oldalon tekinthetőek meg.