MOL PARTNERKÁRTYA igénylés

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.
  • Férfi

Családnév*

Utónév*

Születési dátum (ÉÉÉÉ.HH.NN.)*

E-mail cím*

Telefonszám (+36-7012345678)

+36

Igénylő címe:

Irányítószám*

Város*

Pontos cím ( közterület neve, házszám, emelet, ajtó)*

Munkahely neve

Munkahely címeAZ ADATKEZELÉS MEGNEVEZÉSE ÉS CÉLJA


AZ ADATKEZELÉSHEZ ADOTT HOZZÁJÁRULÁSOK ÉS AZ ADATKEZELÉSSEL SZEMBENI TILTAKOZÁS

Az alábbiakban kétféle jelölési módot alkalmazunk.


Ha Ön bejelöli a 2. és/vagy a 3. jelölő négyzetet, ott hozzájárulhat az ott megjelölt adatkezelésekhez. A hozzájárulás nem kötelező, és Ön bármikor visszavonhatja azt. A hozzájárulás visszavonása a korábbi adatkezelés jogszerűségét nem érinti.


Az 1. négyzetnél szereplő általános reklámüzenetek esetén az adatkezelés nem az Ön hozzájárulásán, hanem a mi jogos üzleti érdekünkön alapul. Ez azt jelenti, hogy Ön a regisztrációt követően automatikusan kapni fogja ezeket az üzeneteket. Az első rubrika bejelölésével azonban Ön jelezheti, ha nem szeretne általános reklámüzeneteket kapni – ebben az esetben nem küldünk több reklámüzenetet. Ezzel a jogával természetesen a későbbiekben is élhet a Multipont Program Zrt.-nek vagy a MOL Nyrt.-nek az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglalt elérhetőségein.1. Akkor jelölje be, ha NEM szeretne értesülni híreinkről, akcióinkról, piackutatásainkról, elégedettségméréseinkről

Általános marketing (reklám) üzenetek, promóciós ajánlatok, kuponok, valamint piackutatásban, elégedettségmérésben történő részvételre való felhívás küldése postai úton, e-mailben vagy applikáción keresztül, amennyiben Ön azt letölti. Kezelt adatok köre: név, cím, e-mail cím, kártyaszám, az érintett részére küldött reklámüzenetek, felhívások tartalma.

2. Jelölje be, hogy egyedi kedvezményeket, ajánlatokat kapjon.

Hozzájárulok egyéniesített, személyre szabott marketing (reklám) üzenetek, promóciós ajánlatok, kuponok küldéséhez postai úton, e-mailben, vagy applikáción keresztül, amennyiben az letöltésre kerül.

A kezelt adatok alapján az adatkezelők Önről profilt alkotnak. Kezelt adatok köre: név, cím, e-mail cím, születési idő, kártyaszám, kártyahasználati adatok, kínált szolgáltatásokkal/termékekkel kapcsolatos érdeklődési kör.

3. Jelölje be, hogy értesüljön partnereink akcióiról is.

Hozzájárulok az adattovábbításhoz a MOL LIMO Kft. részére abból a célból, hogy nekem, mint a MOL Multipont Programban résztvevő személynek és a MOL Partner kártya birtokosának a MOL Nyrt, a Multipont Program Zrt. vagy a MOL-LIMO Kft. általános marketing (reklám) üzeneteket, promóciós ajánlatokat, kuponokat küldhessen. A MOL LIMO car sharing szolgáltatást ajánl.

Kezelt adatok köre: név, cím, email cím, születési idő, kártyaszám, kártyahasználati adatok, a kínált szolgáltatásokkal/termékekkel kapcsolatos érdeklődési kör.


Az Adatlap aláírásával vagy on-line felületen az „ELFOGADOM A PROGRAM SZABÁLYZATOT, AZ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓBAN FOGLALTAKAT PEDIG TUDOMÁSUL VESZEM” gombra kattintással elfogadom a MOL Partner Kártya használatáról szóló Működési Szabályzatot, a Multipont Program Szabályzatot mint a Multipont Programmal kapcsolatos általános szerződési feltételeket.


ELFOGADOM A PROGRAM SZABÁLYZATOT, AZ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓBAN FOGLALTAKAT PEDIG TUDOMÁSUL VESZEMAZ ADATSZOLGÁLTATÁS ELMARADÁSÁNAK (A HOZZÁJÁRULÁS NEM MEGADÁSÁNAK VISSZAVONÁSÁNAK VAGY AZ ADATKEZELÉSI ELLENI TILTAKOZÁSNAK) LEHETSÉGES KÖVETKEZMÉNYEI:

  1. Általános reklámüzenetek és piackutatásra és elégedettségmérésre való felhívások elleni tiltakozás esetén nem küldünk általános marketing (reklám) üzeneteket, promóciós ajánlatokat, kuponokat, valamint piackutatásban, elégedettségmérésben történő részvételre való felhívásokat.
  2. Nem küldünk egyéniesített, személyre szabott marketing (reklám) üzeneteket, promóciós ajánlatokat, kuponokat.
  3. Nem küldünk MOL-LIMO általános marketing (reklám) üzeneteket, promóciós ajánlatokat, kuponokat.


százharmincött

Kérem írja le számmal!