Vállalati országbérlettel buszon, vonaton és HÉV-en a MÁV-VOLÁN-csoportos munkavállalónak

2023-08-10

Igényeljen szeptember 1-jétől vállalati országbérletet, amely ingyenes utazást biztosít minden MÁV-VOLÁN-csoportos munkavállalónak a MÁV-START és a GYSEV belföldi hálózatán, a VOLÁNBUSZ helyközi járatain, valamint a MÁV-HÉV Budapesten kívüli vonalszakaszain.

A vállalati országbérlet NEM váltja le az arcképes vasúti igazolványt vagy a Volán szabadjegyeket, csupán egy új, szabadon választható kedvezményes utazási lehetőséget is kínál. Fontos ugyanakkor tudni, hogy a termék kizárólag a munkavállaló részére igényelhető, családtagok számára nem.

A vállalati országbérlet szeptember 1-jétől lesz elérhető a MÁV App-ban, és egy évre lesz megváltható (évente meg kell újítani) 1250 forint adminisztrációs díj ellenében. Minden MÁV-VOLÁN-csoportos munkavállaló kap egy kódot a júliusi bérpapírban (az augusztus 7-e után kiküldött bérpapír), és ezt a kódot kell majd megadnia a MÁV App-ban a vállalati országbérlet megvásárlásakor.

Fontos információ: a kódot feltétlenül őrizze meg, mivel annak pótlására nincs lehetőség!

Az igénylés pontos folyamatáról részletes információk augusztus 20-a után érhetők el a www.vasutasmagazin.hu zárt munkavállalói felületén, valamint a Volánbusz Intranet oldalán: https://intraweb.volanbusz.hu/.

A vállalati országbérlet legfontosabb jellemzői:

-           csak a munkavállalók részére igényelhető

-           megvásárolható a MÁV App-ban

-           1 évig érvényes, azaz 365 napig

-           vasúton csak 2. osztályon érvényes, helyjegyes vonaton a helyjegyet meg kell váltani

-           1250 Ft adminisztrációs díj fizetendő, ami nem visszatéríthető

 

MÁV Start Zrt.

MÁV Kommunikációs Igazgatóság