MTSZSZ HÍRLEVÉL 2022. év 37. hét

2023-04-11

Sok százan látogattak ki a VI. MTSZSZ Családi Napra

Szeptember második szombatján a budapesti Magyar Vasúttörténeti Parkban került megrendezésre a hatodik MTSZSZ Családi Nap.

A világjárvány okozta, két év kihagyás után tagjaink már nagyon vágytak a közös szórakozásra. Így nem meglepő, hogy hatalmas volt az érdeklődés a rendezvény iránt.

A színpadon szórakoztató műsorok, rubik-kocka kirakó verseny és kvízjáték, az Orient Csarnokban ugrálóvár, csillámtetoválás, tombola, mozdonyszimulátor, a parkban vasúti terepasztal, fordítókorong, tárlatvezetés, valamint kerti kisvasút várta a tagjainkat és családtagjaikat, így minden korosztály megtalálta a maga számára kedvező programot.

A rendezvényről készült fotók megtekinthetőek, az MTSZSZ honlapján: https://mtszsz.hu/galeria/vimtszsz-csaladi-nap oldalon.

 

I. MTSZSZ Horgászverseny Békés megyében

2022 szeptember 10-én első alkalommal került megrendezésre a gyulai Hunyadi-tavon az MTSZSZ által szervezet horgászverseny, amelyen elsősorban a békéscsabai forgalmi tagcsoport tagjai vettek részt. A horgásztó idén került új üzemeltetőhez, aki horgászversenyre alkalmas vizet szeretne kialakítani. A halak mérete még a kapitálisoktól messze van, bár van benne pár 10 kg feletti hal is. Gratulálunk minden horgásztársunknak!

További részletek: https://mtszsz.hu/esemenyek/i-mtszsz-horgaszverseny-bekes-megyeben

fotók: https://mtszsz.hu/galeria/i-mtszsz-horgaszverseny-bekes-megyeben oldalon tekinthetőek meg.

 

Szeptemberben minden csütörtökön ingyenes szemvizsgálat Budapesten

Az MTSZSZ ingyenes szemészeti szűrést tart 2022. szeptember hónap minden csütörtöki napján (szeptember 15, 22, 29) 10:00-18:00 órák között a Premium Vision Szemészet és Optikánál, 1075 Budapest Asbóth utca 14-ben, pár perc sétára a Deák tértől.

Mindenki jogosult az ingyenes szemvizsgálatra. Az MTSZSZ tagok 40% vásárlási kedvezményben részesülnek, amelyet SZÉP kártyával is lehet fizetni. Jelentkezés: Réczkai Gabriellánál a 06-1-511-18-04 telefonszámon vagy a https://www.mtszsz.hu/foglalas/bkk/ oldalon lehetséges.

 

Megjelent a Gúla magazin legújabb száma

Ízelítő a tartalomból: Évközi béremelésre kényszeríti a vállalkozásokat az infláció; Béremelési nyomás, katások, romló kilátások – forró hónapok előtt az álláspiac; Bemutatkozik Koren- Rékási Barbara a Bosch cégnél teljes munkaidőben érdekvédelmi feladatokat ellátó tagunk; Aktuális jogi kérdések; „Hozzál egy könyvet, vigyél egy könyvet” program indult a MÁV székházban; Elkészült a 2022 / 23 tanév rendje; Az MTSZSZ alapelvei, Képek az III. MTSZSZ-Bosch napról; Verseny a jövő üzemanyagáért.

A magazinban lévő cikkek elolvashatók, illetve letölthetőek : https://mtszsz.hu/file/downloader/30.pdf oldalról.