MTSZSZ HÍRLEVÉL 2023. év 14. hét

2023-04-03

Mercedes MTSZSZ ügyvivői értekezletet tartottak Budapesten

Az MTSZSZ vezetősége Buzásné Putz Erzsébet elnök, Sulyok László ügyvezető alelnök, Nyitrai Gábor versenyszféra alelnök találkozott a Mercedes tagcsoportjaink ügyvivőivel. Átbeszélték a 2023 évre kijelölt feladatokat. Meghatározták milyen eszközökkel lehet növelni a szakszervezeti tagjaink létszámát. Dzama-Demjén László szervezetfejlesztési alelnök ismertette a szakszervezeti ügyvivőinkkel az MTSZSZ – nél igénybe vehető szolgáltatásokat.

 

MTSZSZ horgászverseny az Ezersziget Horgásztavon

A z MTSZSZ ismét megszervezi horgászversenyét az Ezersziget Horgásztónál 2023. június 17-én.

Ezersziget Horgásztó honlap>>>

Nevezési díj: tagjainknak 8000 Ft/fő, gyerekjegy 14-éves korig 2000 Ft/fő, kisérőjegy 1000Ft/fő.

Jelentkezés Stefán Andrásnál: +36 30 210 1534

Nevezési díj tartalmazza az ebédet és a versenyen való részvételt, napijegyet.

Az Ezersziget Horgásztavon az Országos Horgászrend van érvényben, amely kiegészül a tóra érvényes egyéni előírásokkal. A tavon érvényben lévő horgászati szabályzat alábbiakban részletezett rendelkezéseit a napijegy vagy a bérlet megvásárlásával a horgász elfogadja és magára, illetve kísérőire nézve kötelezőnek tekinti. Szabályzat >>>

 

Operettszínház - májusi/júniusi műsor

A tavasz utolsó hónapjában újabb premierrel készültek, – május 19-21 között – színpadra állítják a Monte Cristo grófja c. musicalt, amelyet hármas szereposztással, Vince Balázs rendezésében tekinthetők meg a Budapesti Operettszínházban!

A júniusi hónapban újra színpadon a Csárdáskirálynő! A 2023-as Színházi Olimpia alkalmából a Budapesti Operettszínház együttese mellett litván és francia társulatok előadásaival színesítik műsorukat. Igazi operett-csemege, melyet június 11-én, egy, az eseménysorozathoz illő gálával zárják!

Az alkalomhoz meglepetéssel is készülnek: aki mindhárom társulat előadására, valamint a gálára is jegyet vált, megajándékozzák egy kulisszajárással! Jegyvásárlás>>>

 

Adó 1 % Mérnökök és Technikusok Egymásért Alapítvány számára

Segítsd Te is adód 1 %-ával a Mérnökök és Technikusok Egymásért Alapítványt, amelynek célja a Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezetének hátrányos helyzetben lévő tagjainak és családjuknak a támogatása.

Adószámunk: 18647615-1-42

(1087, Budapest, Kerepesi út 1-5)

 

Ha nem rendelkeztél még az SZJA 1+1%-áról, azt a bevallástól függetlenül 2023. május 22-ig még megteheted!