MTSZSZ HÍRLEVÉL 2023. év 16. hét

2023-04-17

Látogatást tett a Mercedes Benz AG európai vezetősége az MTSZSZ-nél

Szakszervezetünk központjában látogatást tett Jens Bieller Úr, a Mercedes Benz AG összeurópai és dél-afrikai Mercedes Benz Compact és Large Cars autógyárainak a HR igazgatója, a kecskeméti Mercedes autógyár HR ügyvezető igazgatója, Dirk-Alexander Servos és Dr. Börcsök Levente, az MBMH HR osztályvezetője.

A látogatás folyamán áttekintettük és közösen értékeltük a 2023. évre vonatkozó bérmegállapodás elmúlt negyedévre gyakorolt hatásait, kitekintve az év közben várható változásokra. A megbeszélés folyamán újra kölcsönösen megerősítésre került a két szervezet operatív együttműködése, napi munkakapcsolatának tapasztalatai, kiértékelve a közelmúltban történt eseményeket, illetve a kecskeméti autógyár előtt álló bővítéssel kapcsolatos humánpolitika kihívásait..

 

Ügyvivői értekezlet a miskolci Bosch Power Tool gyárban

2023. április.12-én ügyvivői értekezletet tartott az MTSZSZ a miskolci Bosch gyárban, ahol a szakszervezeti tevékenységekről illetve elért eredményeinkről kaphattak több információt kollégáink. A fenti témákon kívül beszéltünk tagszervezésről és ügyvivői hálózat kiépítéséről is, ami eredményesnek bizonyult, azóta is bővült a taglétszámunk munkatársaink segítségével. Ezúton is köszönjük a munkájukat!

 

II. MTSZSZ 24 órás horgászverseny a kevermesi sóderbánya tavon 2023.05.18-19

Program:

 

  • 7:00 gyülekező, sorsolás, szabályok ismertetése, helyek elfoglalása
  • 8:00- másnap 8:00 verseny
  • 05.19. 8:30 eredményhirdetés

Részvételi díj: 4000 Ft,
MTSZSZ tagoknak 0 Ft

Jelentkezési határidő: 2022. május 12.

A versenyen való résztvevők száma korlátozott a horgászhelyek miatt!

Jelentkezés, bővebb információk:

Tokaji Ferenc

+36 30 661 2380

 

 

Adó 1 % Mérnökök és Technikusok Egymásért Alapítvány számára

Segítsd Te is adód 1 %-ával a Mérnökök és Technikusok Egymásért Alapítványt, amelynek célja a Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezetének hátrányos helyzetben lévő tagjainak és családjuknak a támogatása.

Adószámunk: 18647615-1-42

(1087, Budapest, Kerepesi út 1-5)

Ha nem rendelkeztél még az SZJA 1+1%-áról, azt a bevallástól függetlenül 2023. május 22-ig még megteheted!

 

Hotel & More Partnerprogramban az MTSZSZ Tagjaink 15%) kedvezményt biztosít

 

A Hotel & More Partnerprogramban résztvevő szállodáink csomagajánlataikból és az 1 éjszakára vonatkozó árakból.

A 15% kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze, továbbá a kedvezmény kizárólag online foglalás esetén (csak a szállodák saját online felületein) promóciós) megadásával kerül biztosításra.

Ikonikus, belföldi szállodával bővült a Hotel & More Partnerprogram kínálata, a programhoz csatlakozott a soproni Hotel Lővér*** superior 

Hotel Lövér***superior Sopron (hotellover.hu)                                                                  Részletek>>>