Partnereink is
a legjobb kezekben

Támogasd a hazai munkavállalókat és szerezz új megrendelőket! 12 ezer tagunk élvezi már partnereink kedvezményeit. Köss Te is együttműködési megállapodást az MTSZSZ-szel! Növeld bevételeidet!

Miért éppen az MTSZSZ?

Tömegek megszólítása Ingyen PR & CSR Erősebb ügyfélkapcsolatok

Amikor egy versenypiaci szolgáltató úgy dönt, hogy támogatja a nonprofit szervezeteket, nem csupán a társadalom javát szolgálja, hanem üzleti stratégiáját is erősíti. Az ügyfelek ma már tudatosabbak; előnyben részesítik azokat a márkákat, amelyek pozitív társadalmi hatást gyakorolnak. Partnerkapcsolatok révén új közösségekhez juthatnak el, amelyek korábban talán elérhetetlenek voltak számukra. Ezzel nem csak a márkaértéküket növelhetik, de hosszú távú ügyfélkapcsolatokat is kiépíthetnek. A társadalmi felelősségvállalás nem csupán ideális, hanem intelligens üzleti döntés is. A nonprofit szervezetekkel való együttműködés új piaci lehetőségeket nyit meg Ön előtt, lehetővé téve, hogy személyre szabott termékekkel és szolgáltatásokkal válaszoljon az adott közösség specifikus igényeire. Az MTSZSZ- partnerség nem csak rövid távú értékesítési sikereket ígér, hanem hosszú távon is erősítik a márkahűséget és a vállalata reputációját. Különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy támogatásokkal is segítsük a magyar munkavállalók helyzetét, így közvetlenül járuljunk hozzá társadalmunk jobbításához. Meggyőződésünk, hogy a versenypiaci szolgáltatókkal történő együttműködés kézzelfogható változást hozhat, és közösen tudunk hozzájárulni egy fenntarthatóbb, igazságosabb társadalomhoz. Partnereink a felajánlott előnyökkel olyan ügyek mellett állnak, amelyek fontosak számukra, számunkra és a közösségünk számára egyaránt, így biztosítva, hogy minden befektetett materiális és immateriális erőforrás sokszorosan megtérüljön. Ismerkedjen meg azokat a területeket, amelyeket büszkén támogatnak partnereink. Csatlakozzon hozzánk ezen az úton, és fedezze fel, hogyan járulhat hozzá a hazai dolgozók mindennapi körülményeinek jobbátételéhez.

MTSZSZ partnerség előnyei

6 érv, amiért megéri szolgáltató partnernek lenni

Tömegek elérése

Elérheted a több mint 12 000 tagunkat, akik lelkesek, hűségesek és nyitottak az új ajánlatokra. Ez egy nagyszerű marketing lehetőség a céged számára, hogy növeld az ismertségedet és az ügyfélkörödet.

Munkáltatói márka

A 21. század legnagyobb kihívása munkáltatói részről a fluktuáció. Tudtad, hogy a nonprofit tevékenységhez csatlakozó cégek alkalmazottjai lojálisabbak?

Ügyfélmegtartás

Az új vásárló megszerzésénél már csak a megtartása nehezebb feladat. Nem engedjük, hogy szakszervezeti tagjaink megfeledkezzenek rólad! Folyamatosan tájékoztatjuk őket ajánlataidról.

Társadalmi felelősségvállalás

A társadalmi ügyekben való részvétel nem csak lehetőség, hanem mára kötelesség is. Magánemberként ugyan sokat tehetünk a jó ügyek érdekében, de a cégek befolyása sokkal nagyobb. Hallasd a hangod!

Ingyen PR

Tudjuk, hogy vállalkozóként Te is sokat költesz reklámra. Az együttműködéssel új és ingyenes utak nyílnak meg előtted, mint pl. eseményeinken való részvétel, vagy a Gúla Magazinban történő szereplés.

Közösségi érzés

Egy összetartó közösség tagjának lenni jó. Egy olyan közösség tagjának lenni, ahol cégvezetők és alkalmazottak együtt küzdenek az élhetőbb munkahelyekért, még jobb. Inspirálódj és teremts értéket!

Meglévő partnerségeink

Sevice4You
15% kedvezmény a foglalás árából • Foglaláskor a promóciós kóddal - a www.service4you.hu oldal online foglalási rendszerén keresztül  
Hotel Solar Nagyatád
A “fürdők városában” Nagyatádon található, családias hangulatú szálloda, 10 % kedvezmény az MTSZSZ tagoknak a szállás és ellátás árából. +3630448-0050
Apphrodite Hotel Zalakaros
50% KEDVEZMÉNY az aktuális szobaárakból min. 2 éjszakás foglalás esetén A(z) MTSZSZ tagjai részére és a velük érkező családtagoknak.
WB Sooting Center
WB Sooting Center
A lőtéren MTSZSZ tagoknak 10% kedvezmény!
Weigl Vadászbolt Budán
Weigl Vadászbolt Budán
A vadászoknak és a túrázóknak 10% kedvezmény!
Vodafone
Tudtad, hogy már nálunk is igénybe veheted az MTSZSZ tagsági kedvezményt? Kattints az alábbi gombra és ismerd meg egyedi ajánlatunk részleteit!
Balneo Hotel Zsóry Thermal & Wellness
10% kedvezmény internetes foglalás esetén a promóciós kód megadásával! Promóciós kód   
Budapesti Operettszínház
MTSZSZ bérlet
Három előadásból és egy színházbejárásból álló konstrukció. Jelen ajánlat 2024. szeptember 15-ig vehető igénybe!
UNION Egészség Biztosítás
 PM NEXT Egészségbiztosítás az Union Biztosítónál! Olyan szolgáltatások válnak elérhetővé, mint: • magas színvonalú magán egészségügyi ellátás • vizsgálatok gyorsan • kisebb sebészeti beavatkozások várakozás nélkül • diagnosztikai vizsgálatok megszervezése pár nap alatt • 0-24 órás orvosi call center • második orvosi szakvélemény.  
XPRO Mobiltelefon kiegészítők
20% kedvezmény Kedvezmény igénybevétele rendeléskor a megadott promóciós kóddal.
Csergő Vendégház Kismaros Dunakanyar
10% kedvezmény Kismaroson a szállás árából. A szálláshely befogadóképessége: Maximum 6 személyt tudunk egyszerre fogadni. A kisházat egyszerre csak egy társaságnak adjuk ki, hogy ne kelljen egymáson átjárni, se konyhát, fűrdőszobát senkivel megosztaniuk az ott tartozkodóknak. 2 tetőtéri hálószoba ( az egyikben egy kétszemélyes ágy, a másikban pedig kettő db egyszemélyes), 1 nappali ( ebben is egy kétszemélyes ágy).     K
Zsóry Liget Camping Mezőkövesd
10% kedvezmény internetes foglalás esetén a promóciós kód megadásával! Promóciós kód   
SUPOTNEKED
10% kedvezmény MTSZSZ tagoknak! Kapcsolat: +36 30 625 7652 info@supotneked.hu
Kék Zsiráf Apartman Siófok
11% kedvezmény
Vityilló Apartman Gyula
11% kedvezmény
Helén Panzió
10% kedvezmény Hercegkúton a Helén Panzióban
Hutka Bormanufaktúra
10% kedvezmény a Tokaji borvidék világörögség részén a minőségi borok és a borkóstolás árból.
Bercode
10-40% kedvezmény
Bercode – a plusz előnyök vonalkódja
A bercode egy világújdonság, egy olyan egyedi - kedvezményes vásárlási lehetőségeket is biztosító - vonalkód, amely rákerülhet bármilyen adathordozóra materiálisan vagy virtuálisan, az megjeleníthető az ingyenes applikációban is:
Láng Autóalkatrész
30% kedvezmény
Erste Bank
Kedvezményes bankszámlák
UniCredit Bank
Kedvezményes bankszámlák legjobb jelzálog hitelek babaváró hitel.
  • Gál Sándor
  • +36 70 322 6251
Generali Biztosító Zrt.
PAJZS SZEMÉLYBIZTOSÍTÁS
A biztosítási védelem az MTSZSZ tagsággal azonnal életbe lép. A biztosítás munkahelyi és úti balesetekre terjed ki.